Amazon staat bekend om zijn lage prijzen voor veel producten. Dit geldt ook voor LEGO. Nu Black Friday voor de deur staat hebben ze de gehele week scherpe aanbiedingen. Vandaag is zijn er ook een aantal LEGO sets voordelig geprijsd. Reden voor ons om jullie op de hoogte te brengen. Wie weet zit er nog iets interessants voor jou tussen.

Amazon Black Friday LEGO deals

Er zijn LEGO sets extra voordelig geprijsd. Sommige sets hebben tot 43% korting. De korting is gebaseerd op de Duitse of Franse verkoopadviesprijs en je profiteert dus extra. Hieronder een overzicht van een aantal sets. Houd Amazon daarnaast goed in de gaten. Wellicht dat er nog een aantal interessante aanbiedingen voorbij komen. Let op dat er nog wel verzendkosten berekend wordt tenzij je een Amazon Prime lid bent.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO deals bij Amazon? Zit er wat interessants voor jou tussen of spreken de sets jou niet aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media