Heb jij een favoriet LEGO thema en heb je altijd al eens een review willen schrijven omdat je LEGO zo leuk vind? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk de mogelijkheid om voor Bouwsteentjes.info een gastreview te schrijven zodat jij kan pronken met jouw set en de review die er bij hoort.

Een review schrijven is minder gemakkelijk dan je denkt en daarom hebben we er aantal voorwaarden aan verbonden. Laat je niet ontmoedigen want we helpen je graag mee, maar het is wel belangrijk deze voorwaarden te weten alvorens je begint te schrijven als een gek en we jouw review dan niet goed genoeg vinden en vragen deze aan te passen.

  • De set die gereviewd wordt mag maximaal 2 jaar oud zijn, hoe nieuwer hoe beter.
  • De review moet objectief geschreven zijn.
  • Duidelijke zinsopbouw.
  • Plus en Minpunten durven aan te geven.
  • Geen tot weinig spel en/of grammatica fouten.
  • Duidelijke foto\’s, het liefst met een effen witte of blauwe achtergrond en goed gebruik van licht.
  • Geen vermelding van winkel van aankoop. Mits dit een promotie bij LEGO zelf is geweest.

Het klinkt lastig en sommige aspecten zijn dat ook maar wij hebben hier elke keer dat we reviewen mee te maken en we vinden het nog steeds leuk 😉

Je hebt je review klaar of je bent van plan er één voor ons te schrijven, dan raden we je aan ons te mailen op redactie@bouwsteentjes.info zodat we jouw inzending kunnen ontvangen of je ergens mee kunnen helpen. Foto\’s kan je bijvoegen zodat we de opmaak kunnen maken en je review glad kunnen trekken.

Belangrijk om te weten!

Een ingeplande review van Bouwsteentjes.info gaat voor. We reviewen een breed scala aan sets en mocht het gebeuren dat jij dezelfde set wilt reviewen dan vervalt deze. Informeer daarom eerst even alvorens je gaat schrijven.

Jouw review valt onder copyright/auteursrecht en daarmee is jouw review zolang je leeft jouw eigendom, niet die van Bouwsteentjes. Echter zijn wij wel gemachtigd de review aan te passen zodat dit bij de huisstijl past of zodra er spel en grammaticafouten verbeterd moeten worden.

Nu is het aan jou om een review te gaan schrijven en we kijken alvast uit naar jouw inzending 😉