Van 15 december tot en met 17 december 2017 krijg je bij LEGO als VIP lid dubbele VIP punten. Naast de dubbele VIP punten krijg je ook bij een minimale besteding van €30 een Jolly Santa Polybag.

Dubbele LEGO VIP punten december 2017

Dubbele LEGO VIP punten\

De dubbele VIP punten promotie is maar twee dagen geldig en als je wilt profiteren en je bestelling nog voor kerst in huis willen hebben dan is nu het moment om toe te slaan. Spaar de dubbele VIP punten op en lever ze eventueel in zodra de LEGO Creator Expert 10260 Downtown Diner te koop is (vanaf 1 januari 2017).

Gratis LEGO 30478 Jolly Santa

LEGO 30478 Jolly Santa\

Als je voor minimaal €30 aan LEGO koopt krijg je een gratis LEGO 30478 Jolly Santa cadeau. Deze promotie duurt naar verluid tot en met 31 december, maar hier zijn we niet helemaal zeker over. Mocht je twijfelen over de Polybag dan kun je hier onze review lezen.

Binnenkort uit de handel

Binnenkort uit de handel\

Als je nog twijfelt welke set(s) je gaat kopen tijdens de dubbele VIP punten promotie, dan willen we jullie nog even wijzen op de sets die binnenkort uit de handel gaan. De sets staan op LEGO Shop@Home aangegeven en je kunt ze allemaal vinden via de link.


Jouw mening telt!

Ga jij profiteren van de dubbele VIP punten actie en weet je al welke set(s) je gaat kopen? We zijn benieuwd en lezen jouw reactie met plezier onder dit artikel.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?