Volgens een gerucht zou LEGO later dit jaar een LEGO 10290 DeLorean Back to the Futere set uitbrengen. De set zou naar verluid de grootte hebben van LEGO Creator Expert auto’s en in september verschijnen.


Fans van wagens en de filmreeks Back to the Future (BTTF), kunnen alvast een (vreugde)sprongetje in de tijd maken. Als we de laatste geruchten mogen geloven op Instagram, zou LEGO dit jaar de LEGO 10290 DeLorean BTTF set uitbrengen. Het zou de tweede keer zijn dat er een LEGO versie van de DeLorean Time Machine zou verschijnen (de LEGO Dimensions versie niet meegerekend).

LEGO 10290 DeLorian BTTF
Dit is de LEGO CUUSOO 21103 The DeLorean Time Machine die in 2013 werd uitgegeven.

Een DeLorean set zal waarschijnlijk op schaal van de LEGO Creator Expert auto’s zijn. Eerder bracht LEGO al de LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 en twee iconische Batman voertuigen uit. In het geval van de DeLorean zal de set waarschijnlijk een stukje kleiner zijn dan de Ecto-1. De set zou naar verluid een prijskaartje krijgen van rond de €129,99. Het aantal onderdelen is  onbekend. Of de set verschillende iconische features zoals de opklappende wielen bevat en aangepast kan worden naar de verschillende versies zoals in de films te zien zijn, is niet bekend. Momenteel is er sprake van een release in september van dit jaar. Zoals altijd raden we je aan dit gerucht met een stevige korrel zout te nemen. Indien er meer info opduikt, zullen we dit bericht voorzien van een update.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een aankomende LEGO 10290 DeLorean BTTF set? Denk jij dat er waarheid zit in de geruchten? Of lijkt de kans je eerder onbestaande? Laat je mening achter als een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?