Elk jaar in januari een nieuwe Modular Building uitbrengen is zowat een vaste waarde geworden in het releaseschema van LEGO. Hierdoor starten ruim op voorhand de eerste geruchten en speculaties over wat de volgende toevoeging zou kunnen worden. Volgens Promobricks zou de LEGO Hotel and Art Gallery de opvolger worden in deze hoog geanticipeerde serie en enkele vernieuwingen met zich meebrengen.


Enkele weken geleden dook er een eerste gerucht op over de mogelijke opvolger binnen de Modular Buildings serie. Er was namelijk sprake dat dit een hotel zou zijn en bijgevolg doken er de eerste speculaties op. Wordt het een (bijgewerkte) re-release van de LEGO 10182 Café Corner of wordt het een gloednieuwe versie? Volgens Promobricks zal in 2022 de LEGO 10297 Hotel and Art Gallery zijn opwachting maken. De Modular Building zal volgens de geruchten een hoekgebouw betreffen met een twist. In plaats van de gewoonlijke hoek – zoals bij de Palace Cinema, Cafe Corner en Corner Garage – zou de vorm eerder vergelijkbaar zijn met het Flatiron Building in New York. Het gebouw zou een kunstgalerij huisvesten, evenals een hotel op de twee bovenste verdiepingen.

LEGO Modular Building Collection

Over het uiterlijk van het gebouw zijn nog niet veel details bekend. Er zou volgens de geruchten een groot hotelbord langs de façade geplaatst zijn en zou het gebouw bestaan uit lichte kleuren en een dak bevatten met turquoisegekleurde onderdelen. De Minifigure selectie zou bestaan uit zes Minifigs waaronder een mannelijke en vrouwelijke piccolo, koffieverkoper en drie gasten. De geruchten spreken over een prijskaartje van €199,99, maar er is nog niets bekend over het aantal onderdelen. Wederom valt de volgende Modular Building binnen het 18+ (Creator Expert – LEGO For Adults) thema. Wat wel zeker is, is dat de nieuwe Modular vanaf 1 januari 2022 te koop zal zijn.

LEGO 40532 Modular Buildings 15th Anniversary GWP?

LEGO-10230-Mini-Modulars
Deze LEGO Mini Modulars zijn in 2012 uitgegeven als set die de eerste vijf Modulars in microschaal bevatte

Er is ook sprake dat met de release van de set een Gift With Purchase (GWP) zal worden weggegeven. De LEGO 40532 Modular Buildings 15th Anniversary zou in het teken staan van het 15-jarig bestaan van deze reeks. Neem voorlopig al deze geruchten met een stevige korrel zout.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Dat er een nieuwe Modular Building uitgebracht gaat worden is te verwachten. We lezen daarom graag wat jij denkt over een LEGO 10297 Hotel and Art Gallery en wat jij verwacht dat de set te bieden heeft? Verwacht je iets compleet anders? Dan lezen we graag wat jij als volgende set had zien verschijnen binnen de Modular Buildings.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?