De week begint goed. Je krijgt vanaf vandaag naast de gratis Iconic Cave promotie, ook nog eens een gratis Kai\’s Dojo Pod bij een LEGO Ninjago bestelling/aankoop.

Gratis LEGO 5004916 Kai\’s Dojo Pod

\"LEGO

De promotie geldt voor elke aankoop binnen het LEGO Ninjago thema. Er is echter geen minimaal te besteden bedrag en hierdoor is deze gratis Polybag makkelijk in huis te halen.

Je krijgt de gratis LEGO 5004916 Kai\’s Dojo Pod bij jouw bestelling op LEGO Shop@Home of bij een aankoop in een LEGO Brand Retail Store. De actie loopt t/m 29 oktober of zolang de voorraad strekt.

LEGO 5004936 Iconic Cave

\"LEGO

Naast de Ninjago promotie krijg je momenteel, bij een bestelling vanaf €30, de LEGO 5004936 Iconic Cave cadeau. Er is geen restrictie qua thema. De promotie is geldig op LEGO Shop@Home en in de Brand Retail Stores. De actie loopt t/m 30 augustus of zolang de voorraad strekt.

LEGO VIP Keychain

\"Gratis

Er is nog meer te halen. In het geval je nog geen LEGO VIP lid bent, krijg je een gratis LEGO VIP sleutelhanger zodra je je als nieuw VIP lid aanmeld. De actie is niet geldig voor bestaande VIP leden. De gratis LEGO VIP sleutelhanger is zowel via LEGO Shop@Home en de Brand Retail Stores te bemachtigen. De actie is geldig t/m 31 december.

Wat is handig om te doen?

Aankomende woensdag zal de LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City beschikbaar zijn voor LEGO VIP leden. Tezamen met deze set zal je dus een gratis LEGO 5004916 Kai\’s Dojo Pod is en LEGO 5004936 Iconic Cave bij je bestelling vinden.

Mocht je nou niet voor de LEGO Ninjago Movie 70620 Ninjago City set gaan dan raden we je aan niet te lang te wachten met bestellen. Dit met name vanwege de Iconic Cave promotie die het eerst zal verlopen.

Je kan je bestelling plaatsen op:

LEGO Shop@Home NederlandLEGO Shop@Home België 

Jouw mening telt!

Ben jij van plan een bestelling te gaan plaatsen om gebruik te maken van de gratis promoties? Wacht je daarom op de VIP early access voor de LEGO Ninjago City of ben je van plan kleinere sets te gaan kopen? Wij zijn enorm benieuwd en lezen jouw reactie met plezier onder dit artikel of via social media.


Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC\’s kan vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?