Update:

De set is inmiddels niet meer te koop voor de hieronder aangeboden prijs. De link volgen kan nog, maar de set zal niet als resultaat verschijnen. Indien de set spoedig weer te koop staat, zullen we dit artikel van een update voorzien.


Origineel artikel:

LEGO heeft nog niet zo lang geleden de LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 officieel aangekondigd. Via Amazon.nl kan je momenteel de set alvast vooruitbestellen met een mooie korting. Wacht hier niet te lang mee want we verwachten dat deze promotie snel uitgeput zal zijn. 


De LEGO Ghostbusters Ecto-1 staat helemaal in het teken van de aankomende Ghostbusters: Afterlife film. De set is gericht op de AFOL (Adult Fan of LEGO) en fans van voertuigen. Je kan er de roestplekken -die bestaan uit stickers- eenvoudig weglaten om zo de originele Ecto-1 te benaderen. Bovendien zit de Ecto-1 boordenvol werkende functies zoals speelfuncties waaronder een werkend stuur, uitklapbare schutterspaneel, een schuifdeur en deuren die geopend en gesloten kunnen worden. Er zijn geen Minifigures aanwezig in de set. Normaal heeft deze set een adviesprijs van €199,99 maar deze staat momenteel voor €132,55 te koop via Amazon.nl

LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1Meer LEGO aanbiedingen!

We proberen zoveel mogelijk LEGO aanbiedingen met jullie te delen. Voor een overzicht verwijzen we jou graag naar onze LEGO aanbiedingenoverzicht. Heb je zelf een aanbieding gezien en wil je die graag met andere LEGO fans en ons delen, dan kun je dit laten weten via het LEGO aanbieding gespot topic in ons forum.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?