Eerder dit jaar doken er geruchten op dat LEGO dit jaar een DeLorean Back to the Future set uitbrengen. Volgens de geruchten ging deze set gepaard met nummer 10290, waarvan we ondertussen weten dat dit de LEGO Pickup Truck geworden is. Nieuwe geruchten doken recent op en laten ons geloven dat een LEGO 10300 DeLorean BTTF volgend jaar weleens werkelijkheid kan worden. De set zou naar verluid de grootte hebben van LEGO Creator Expert auto’s en in april verschijnen.


Fans van wagens en de filmreeks Back to the Future (BTTF), kunnen voorzichtig opnieuw een (vreugde)sprongetje in de tijd maken. Als we de laatste geruchten mogen geloven op Promobricks, verschijnt volgend jaar de LEGO 10300 DeLorean BTTF set. Het zou de tweede keer zijn dat er een LEGO versie van de DeLorean Time Machine zou verschijnen (de LEGO Dimensions versie niet meegerekend). Eerder dit jaar doken er al geruchten over deze set op, maar was er sprake dat de set het nummer 10290 zou dragen. Ondertussen weten we dat dit de LEGO 10290 Pickup Truck geworden is.

LEGO 10290 DeLorian BTTF
Dit is de LEGO CUUSOO 21103 The DeLorean Time Machine die in 2013 werd uitgegeven.

Een DeLorean set zal waarschijnlijk op schaal van de LEGO Creator Expert auto’s zijn. Eerder bracht LEGO al de LEGO 10274 Ghostbusters Ecto-1 en enkele iconische Batman voertuigen uit. In het geval van de DeLorean zal het voertuig waarschijnlijk een stukje kleiner zijn dan de Ecto-1. De set zou een prijskaartje krijgen van rond de €169,99 en valt binnen het LEGO 18+ (Creator Expert – LEGO For Adults) thema. Het aantal onderdelen is onbekend. Het model zou naar verluid de iconische features zoals de opklappende wielen bevatten en aangepast kunnen worden naar de verschillende versies zoals in de films te zien zijn. Momenteel is er sprake van een release in april van volgend jaar. Zoals altijd raden we je aan dit gerucht met een stevige korrel zout te nemen. Indien er meer info opduikt, zullen we dit bericht voorzien van een update.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een aankomende LEGO 10300 DeLorean BTTF set? Denk jij dat er waarheid zit in de geruchten? Of lijkt de kans je eerder onbestaande? Laat je mening achter als een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?