Strakke deals, wij houden er wel van. Vanaf vandaag krijg je bij aankoop van een LEGO Dimensions Starter pack, gratis een exclusieve LEGO Dimensions Green Arrow polybag en ook nog eens voor een strakke prijs.

De deal geldt voor elke console waar LEGO Dimensions voor uitgegeven is. De prijs is €66,- en goedkoper kan bijna niet.

>> Direct naar de LEGO Dimensions op Bart Smit

Wacht niet te lang!

Ben je nog aan het twijfelen? Dan is dit het moment! Met het 2e jaar van LEGO Dimensions komen er nog meer gave minifigures via de Team, Fun, Level en Story Packs beschikbaar die het verzamelen alleen al waard zijn.

We adviseren jullie om met het huidige aanbod aan LEGO Dimensions uitbreidingen er snel bij te zijn want met de komst van alle nieuwe uitbreidingspakketten verdwijnen ze langzamerhand.

Ga jij profiteren van deze actie of heb je de Starter pack en de Green Arrow polybag al? Wij zijn benieuwd en lezen graag jouw reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media