Op 23 januari plaatste LEGO een Fan Vote op LEGO Ideas, waarbij je kon stemmen op een Star Wars voertuig dat als UCS uitgebracht gaat worden. De winnaar van deze Fan Vote is bekend. Lees snel verder om te weten welk voertuig het is geworden.

LEGO Star Wars UCS LEGO Fan Vote

De winnaar van de LEGO Fan Vote is de Republic Gunship. De set zal hoogstwaarschijnlijk ergens in 2021 uitgebracht gaan worden. LEGO heeft nog een kleine verrassing in petto. Ze hebben namelijk drie deelnemers geselecteerd die de set gratis toegestuurd krijgen zodra hij op de markt komt. De winnaars zullen per email benaderd worden. Houd daarom jouw inbox in de gaten. Wie weet ben jij wel één van de gelukkige winnaars.

Republic Gunship


Origineel bericht

Je leest het goed. LEGO vraagt jou om te stemmen op één van de onderstaande voertuigen. Het voertuig dat aan het einde van de rit de meeste stemmen heeft gekregen, zal als UCS-set gaan verschijnen. Maar let op, je mag maar eenmaal jouw stem uitbrengen. Het is dus belangrijk de mogelijkheden goed te overwegen. Om het extra interessant te maken, kun je ook aangeven welk Star Wars figuur jij graag als Minifig toegevoegd ziet worden. Stemmen kan tot en met 30 januari. Wanneer de nieuwe UCS-set gaat verschijnen is vooralsnog niet duidelijk.

Je kunt jouw stem uitbrengen op: Fan Vote – Help choose one of the next Ultimate Collector Series Star Wars LEGO® sets!

Nebulon B Escort Frigate TIE Bomber Republic Gunship

Waar heb jij op gestemd?

We zijn benieuwd op welk van de voertuigen jij hebt gestemd. Daarnaast lezen we graag welk voertuig jij denkt dat deze Fan Vote gaat winnen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?