Het LEGO house is genomineerd voor de Beazly Design Award of the Year 2018.

LEGO House genomineerd voor Beazly Design

Het LEGO House bestaat een jaar en het gebouw wordt gekenmerkt door zijn bijzondere architectuur. Het is daarom ook niet raar dat het gebouw in de categorie architectuur is genomineerd voor de Beazly Design of the Year award. Dit award wordt elk jaar door het London’s Design Museum uitgereikt. Mocht het LEGO House de award winnen dan laten we dat natuurlijk weten. De concurrentie kun je hier vinden.

LEGO House Billund Header

Wil je meer weten over het LEGO House dan kun je op deze pagina alle nieuwsberichten die we hierover hebben gepubliceerd lezen.


Jouw mening telt!

Ben jij al in het LEGO House geweest en wat vind jij van de architectuur van het gebouw en denk je dat het gebouw de award gaat winnen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media