Voor wie geen abonnee kan zijn vanwege de leeftijd of de nieuwe editie nog niet heeft ontvangen, kan het tweede nummer van 2020 gratis downloaden. Wij vatten alvast samen wat je zoal kunt verwachten.

LEGO Life Magazine Editie 2 2020

In de tweede editie van 2020 vind je onder andere de nodige puzzels, strips, opdrachten en een bouwinstructie. Daarnaast licht LEGO een handjevol sets uit die nieuw zijn voor 2020. Ook staat LEGO Brawls voor Apple Arcade in de schijnwerpers. Voor wie het magazine thuis heeft liggen, kan met de fysieke versie aan de gang. Heb je hem nog niet, dan kun je hem gratis downloaden via LEGO Life.

LEGO Life Magazine editie 2 2020

Het magazine wordt vier keer per jaar voor jouw kind of kinderen per post bezorgt. Het magazine bevat bouwinspiratie, puzzels, prijsvragen en meer. Het is daarnaast gratis en volledig gericht op kinderen van 5 tot 9 jaar. Om het magazine te ontvangen dien je je in te schrijven. Het nieuwe nummer zal in juli verschijnen en het huidige nummer kun je downloaden via de website van LEGO Life. Je kunt jouw kind hier inschrijven voor het gratis LEGO Life Magazine voor de fysieke versie.

Laat van je horen!

Ontvang jij het LEGO Life Magazine al of download je hem elke maand? Dan zijn we benieuwd wat jij van het magazine vindt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?