Voor wie geen abonnee kan zijn vanwege de leeftijd of de nieuwe editie nog niet heeft ontvangen, kan het derde nummer van 2020 vanaf nu gratis downloaden. Wij vatten alvast samen wat je zoal kunt verwachten.


In de derde editie van 2020 vind je natuurlijk de nodige puzzels, strips, opdrachten en een bouwinstructie. Daarnaast legt LEGO de focus op het beschermen van de wereld met de nieuwe LEGO Friends en LEGO city sets, en wie creatief wil zijn met LEGO DOTS krijgt alvast een aantal tips en ideeën. Voor wie het magazine thuis heeft liggen, kan met de fysieke versie aan de gang. Heb je hem nog niet, dan kun je hem net als de vorige edities gratis downloaden via LEGO Life.

LEGO Life Magazine Editie 3 2020

Het magazine wordt vier keer per jaar voor jouw kind of kinderen gratis per post bezorgt. Het magazine bevat bouwinspiratie, puzzels, prijsvragen en meer. Het is daarnaast gratis en volledig gericht op kinderen van 5 tot 9 jaar. Om het magazine te ontvangen dien je je in te schrijven. Het nieuwe nummer zal in november verschijnen en het huidige nummer kun je downloaden via de website van LEGO Life. Je kunt jouw kind hier inschrijven voor het gratis LEGO Life Magazine voor de fysieke versie.

4.5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?