Het lijkt erop dat er een nieuwe Direct To Consumer (D2C) LEGO Marvel Hulkbuster set aan zit te komen. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Het zou gaan om de versie zijn die Bruce Banner bestuurt tijdens de gebeurtenissen in Infinity War.


Volgens Promobricks en Insta-gebruiker lego_fulcrum zal in 2022 een nieuwe LEGO Marvel D2C Hulkbuster uitgebracht worden. Deze nieuwe Hulkbuster zou gebaseerd zijn op het Iron Man Mark XLVIII pantser, oftewel de Hulkbuster Mark II. Dit pantser is te zien tijdens de gebeurtenissen in de film Infinity War. Het werd gebruikt in de alom bekende scene van het gevecht voor Wakanda. De geruchten spreken dat de set zo’n 50 á 60 cm groot zou zijn. Mocht dit kloppen, dan is de nieuwe Hulkbuster dubbel zo groot als de eerder verschenen LEGO Marvel 76105 Hulbuster: Ultron Edition uit 2018. Verondersteld wordt dat de set een LEGO 18+ (LEGO For Adults) label krijgt en ongeveer uit 2500 onderdelen zou bestaan. Afhankelijk van het exacte aantal onderdelen, zou de prijs ergens tussen de €199,99 en €249,99 kunnen liggen.

Mocht het gerucht kloppen, dan is dit het tweede jaar op rij dat Marvel Fans op een Direct to Customer (D2C) getrakteerd worden. Eerder dit jaar verscheen namelijk al de LEGO Marvel 76178 Daily Bugle. Of deze trend van Marvel D2C sets zich verder zet, valt nog af te wachten.

LEGO Marvel 76105 The Hulkbuster: Ultron Edition
LEGO Marvel 76105 The Hulkbuster: Ultron Edition uit 2018

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over een mogelijke nieuwe D2C Hulkbuster? Kijk jij uit naar zo’n set of had je toch liever iets anders gezien? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?