De Build To Give campagne is door The LEGO Group in het leven geroepen om kinderen in nood te helpen. De campagne die voor het eerst in 2017 gehouden werd, kan door iedere LEGO fan gesteund worden zonder er ook maar een euro aan uit te geven. Het enige wat jij hoeft te doen is een kerstster bouwen en die op social media of in de LEGO Life app te posten met #BuildtoGive.


Door mee te doen, kun jij het doel van The LEGO Group steunen, waarbij kinderen die weinig hebben voorzien worden van een leuke LEGO set. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een kerstster te bouwen en die te delen op social media op de LEGO Life App. Voeg wel #BuildtoGive to aan het bericht. Voor elke kerstster die gebouwd wordt, doneert LEGO 1 set aan een kind die dat hard kan gebruiken. The LEGO Group werk samen met diverse organisaties in 29 landen om de sets te distribueren.

Het record van 2020 staat op 1 miljoen sets. Het is de bedoeling dit record te verpulveren en dit jaar 1,5 miljoen sets te doneren. Maar daarvoor moet jij in actie komen. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken, heeft LEGO een bouwinstructie gedeeld van een kerstster. Zodoende kun je zelf aan de slag. Leuker is natuurlijk om creatief te worden en een andere kerstster in te bouwen. De actie loopt tot en met eind december, dus je hebt nog even de tijd. Wil je meer weten of inspiratie hebben, bekijk dan de Build to Give pagina op LEGO.com.

Build To Give - star inspiration


Laat van je horen!

Heb jij vorig jaar deze campagne gesteund en ben je van plan om dit jaar weer een steentje bij te dragen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?