Het LEGO Life Magazine is sinds kort ook fysiek te krijgen in Nederland. LEGO heeft een leuke actie lopen bij dit gratis magazine. Momenteel maak je bij aanmelding kans op het winnen van een waardebon van €100.

Waardebonnen LEGO Life Magazine

We hebben het al eens gehad over LEGO Life. Je kunt alles over het magazine hier lezen. Op het moment heeft LEGO een actie lopen die wellicht interessant kan zijn. Alle nieuwe aanmeldingen in de periode van 7 november t/m 31 december, maken kans op het winnen van 1 van de 3 waardebonnen van €100. De bonnen zijn te besteden op LEGO Shop@Home. De winnaars worden op 30-01-20 bekendgemaakt via het e-mailadres dat is doorgegeven tijdens de aanmelding. Het LEGO Life Magazine is volledig gratis, wordt vier keer per jaar bezorgd en is gericht op kinderen van  t/m 9 jaar. De nieuwste editie wordt in januari bezorgt. Het huidige nummer kan gedownload worden via de website van LEGO Life.

LEGO Life Magazine

Laat van je horen!

We zijn benieuwd of één van jouw kinderen het LEGO Life Magazine ontvangt en wat hij/zij ervan vindt. Natuurlijk mag je ook jouw eigen mening geven. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?