De samenwerking tussen Chronicle Books en LEGO heeft geresulteerd in een aantal items voor gebruik op het kantoor, in school, thuis of ter ontspanning. Deze samenwerking wordt voortgezet. Later dit jaar zal Chronicle Books namelijk met drie nieuwe LEGO Puzzles komen. Bekijk ze hieronder.

Nieuwe LEGO Puzzles onthuld

LEGO Minifigure Faces Puzzle

De drie nieuwe puzzels bestaan net als de Paint Party Puzzle uit 1000 stukjes. Twee van de puzzels leggen de focus op Minifigures, terwijl de andere het stilleven uitbeeld. De release van de puzzels is oktober 2020 en ze zullen rond de €19,99 kosten. Er zijn nog geen pre orders mogelijk.

LEGO Minifigure Puzzle

LEGO Ice Cream Dream Puzzle

Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze puzzels en de andere accessoires van de hand van Chronicle Books? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media