Van 1 t/m 28 februari vindt in LEGO House de LEGO Movie Days plaats. Mocht je van plan zijn een bezoek te brengen, dan lees je hieronder wat ervan kunt verwachten.


LEGO Movie Days in LEGO House

Omdat het vervolg op de LEGO Movie in februari zal verschijnen, zal het in het LEGO House de LEGO Movie Days georganiseerd worden. In februari kun je daarom dagelijks The LEGO Movie kijken en zijn er activiteiten waaraan meegedaan kan worden. Hieronder het overzicht.

LEGO Movie Days in LEGO House

  • Elke dag zal er in de bioscoop van LEGO House de The LEGO Movie worden getoond. De toegang is geheel gratis en je betaald alleen de toegangskaart(en) voor LEGO House.
  • Leer de Brickstep dans in LEGO House op de beat van “Everything is Awesome”. Er is begeleiding aanwezig die stap voor stap de dans uitleggen.
  • Wordt regisseur van jouw eigen LEGO film.
  • Er is een behind-the-scenes ervaring van de The LEGO Movie 2. Hierbij krijg je een kijkje in de keuken door middel van tentoonstellingen. Er zijn ook props te vinden van The LEGO Movie 2.

Mocht je een bezoek gepland hebben of nog een bezoek willen plannen, dan kun je op de website van LEGO House meer informatie vinden en kun je toegangskaarten kopen.


We lezen graag jouw mening!

Ben jij van plan om op korte termijn naar LEGO House te gaan en zal je het uitje combineren met de The LEGO Movie days? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?