LEGO Life is een kindvriendelijke omgeving voor jouw kind om inspiratie op te doen, bouwinstructies te vinden, mee te doen met prijsvragen, strips te lezen en puzzels op te lossen. Maar in plaats van een app kun je ook het gratis LEGO Life Magazine aanvragen dat vervolgens vier keer per jaar op de deurmat valt.

Gratis LEGO Life Magazine

Het magazine wordt vier keer per jaar voor jouw kind of kinderen per post bezorgt. Het magazine bevat bouwinspiratie, puzzels, prijsvragen en meer. Het is daarnaast gratis en volledig gericht op kinderen van 5 tot 9 jaar. Om het magazine te ontvangen dien je je in te schrijven. Het nieuwe nummer zal in januari verschijnen en het huidige nummer kun je downloaden via de website door op het magazine hieronder te klikken. Je kunt jouw kind hier inschrijven voor het gratis LEGO Life Magazine voor de fysieke versie.

LEGO Life winactie

Als jij jouw kind inschrijft in de actieperiode, dan maak je kans op één van de 3 LEGO waardebonnen van €100. De waardebonnen zijn te besteden via LEGO Shop@Home. De actieperiode loopt van 7-11 t/m 31-12 en de prijswinnaars worden op 30-01-20 bekendgemaakt via het e-mailadres dat is doorgegeven tijdens de aanmelding.

LEGO Life Magazine

Laat van je horen!

Heb jij je al ingeschreven om het LEGO Life Magazine te ontvangen of wist je nog niet van deze service af? In het laatste geval lezen we graag of jij je aan gaat melden.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?