Wil jij heel Nederland en België blij maken met de laatste LEGO nieuwtjes, MOC’s en reviews? Ben jij diegene die dag en nacht op internet zoekt naar alles wat maar met LEGO te maken heeft en wil je dat het liefst met een groot publiek delen? Dan zijn we opzoek naar jou!


Bouwsteentjes.info bestaat sinds 1 september 2014 en we hebben op dit moment meer dan 2 miljoen views per jaar! Wij willen alle LEGO fanaten continue op de hoogte houden van het laatste LEGO nieuws en zijn daarom altijd opzoek naar versterking van ons team.

Als blogger bij Bouwsteentjes.info is het een sport om zo goed mogelijk de laatste nieuwtjes over LEGO te delen en de bezoekers blij te maken met de mooiste MOC´s en reviews. We zouden het “AWESOME” vinden als je minimaal 2 berichten per week kunt posten. Dat klinkt een stuk makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Naast jouw LEGO kennis moet je ook met een gezonde spanning om kunnen gaan. Wij garanderen je dat – wanneer die belangrijke post online staat – er een stuk voldoening en zelfvertrouwen jou tegemoet komt!


Om te checken of bloggen voor Bouwsteentjes.info iets voor jouw is hebben we de onderstaande meetpunten samengesteld:

  • Je bent een AFOL (18 jaar of ouder)
  • Regelmatig te vinden op LEGO website’s, fora, social media of elders
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en schrijfvaardigheid
  • Stressbestendig en overal inzetbaar
  • Enige ervaring met Bloggen en fotobewerking is een groot pluspunt

We zijn opzoek naar aanvulling voor:

  • Plaatsen van MOC’s met begeleidende tekst (2-3 per week)
  • Interviews met designers en/of LEGO fans uit NL/BE
  • Reviews voor de thema’s Friends, Technic, Ninjago, Marvel en DC Comics

Meewerken aan Bouwsteentjes.info is onbetaald. We werken samen met LEGO en kunnen hierdoor sets aanvragen ter review. Het eerste jaar zul je zelf de sets moeten voorzien die je wilt reviewen, nadien geven we de mogelijkheid om sets aan te vragen via LEGO. Het is dan wel de bedoeling dat die sets binnen twee weken van een review zijn voorzien. Het werk dat aan Bouwsteentjes.info wordt verricht wordt gedaan door gepassioneerde LEGO fans. Je zult daarom in de vrije uurtjes zo nu en dan wel even moeten schrijven.

Wordt jouw werk straks gelezen door duizenden bezoekers per maand? Wil je jouw passie delen met enorm veel andere LEGO fans? Bouwsteentjes.info is de grootste LEGO nieuws- en fanwebsite van de Benelux. Mocht je weinig ervaring hebben met bloggen maar wel leuk kunnen schrijven, dan kunnen wij jou helpen met het ontwikkelen van skills als schrijven voor het web, Wordpress, SEO en social media strategieën.

Reacties of vragen kun je sturen naar redactie@bouwsteentjes.info. Denk jij functioneel te kunnen zijn voor ons team dan horen wij dit graag 😉