Heb jij de LEGO Creator Wild Lion in huis en wil je graag iets anders bouwen dan de drie voorgestelde bouwwerken van LEGO? Gebruik deze alternatieve bouwwerken van David Liu voor inspiratie en download de instructies. Zodoende kun je van één set 13 verschillende modellen bouwen.


David Liu heeft van de LEGO Creator 31112 Wild Lion 10 alternatieve bouwwerken gemaakt. Deze AMOC’s (Alternative My Own Creations) geven aan dat je van één set zoveel meer kunt bouwen dan wat LEGO te bieden heeft. De enige beperking is creativiteit. De MOC’s bestaan onder andere uit een Zombie the Pooh, walrus, krab, Chocobo, paard en een gele Angry Bird. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk met een set als dit. Laat deze bouwwerken dienen als inspiratie en ga zelf aan de slag iets anders te maken.

10 alternatieve LEGO Creator 31112 bouwwerken

Wil je deze MOC’s nabouwen, dan dien je hiervoor enkel de instructies te downloaden en de LEGO Creator Wild Lion te kopen. De set heeft een verkoopadviesprijs van €17,99 (is vaak goedkoper te vinden) en biedt standaard al drie mogelijke bouwwerken. Je kunt de instructies van deze alternatieve bouwwerken downloaden via de Rebrickable-pagina van David Liu. Een groot deel hiervan is gratis en voor een paar vraag hij een kleine bijdrage. Volg David Liu op Instagram, Flickr of Rebrickable om meer MOC’s van hem te bekijken.


Laat van je horen!

We zijn benieuwd wat jij van deze alternatieve bouwwerken vindt. Zit er een model tussen die jou aanspreekt en die je wellicht na gaat bouwen? Ook lezen we graag of jij van dit soort sets zelf ook alternatieve sets maakt. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?