Heb jij een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via het onderstaande emailadres. Bekijk wel eerst even de sectie van veelgestelde vragen, wie weet wordt jouw vraag dan alvast beantwoord.


Algemene vragen die niet in de veelgestelde vragen sectie worden besproken kun je sturen naar: redactie@bouwsteentjes.info. We zullen jou zo spoedig mogelijk beantwoorden. Vragen waarop de antwoorden hieronder te vinden zijn, zullen we niet beantwoorden.

Nee, we verkopen geen LEGO en zijn dit in de toekomst ook niet van plan. We laten dit over aan de speelgoedspeciaalzaken, webshops en LEGO winkels. Wel vermelden we acties en aanbiedingen van diverse winkels/webshops.

Er zijn diverse manieren hoe je contact kunt opnemen met de LEGO klantenservice. Je vindt alle informatie op de LEGO klantenservice website. Het telefoonnummer van de LEGO klantenservice is 00-800-5346-5555.

Nee, dat zijn we niet. We zijn een volledig onafhankelijke Nederlandstalige LEGO fan website. We worden niet door LEGO gesponsord, noch heeft LEGO invloed op wat we schrijven over het bedrijf of haar producten.

Ja dat kan. Neem daarvoor contact met ons op via redactie@bouwsteentjes.info. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je te melden hebt en voeg eventueel een foto toe. Het melden van nieuws geeft geen garantie tot het plaatsen van het nieuws of een vermelding, daar we doorgaans op de hoogte zijn. Gelekte afbeeldingen plaatsen we niet, maar we zijn natuurlijk wel geïnteresseerd in de foto’s 🙂

Dat klopt. LEGO brengt in een jaar tijd veel sets uit. Dit zijn er meer dan dat we kunnen reviewen. Tevens kost het schrijven van een review van een gemiddelde set, met alles erop en eraan, minimaal 6 uur tijd. We besteden daarom liever onze tijd aan het schrijven van LEGO nieuws en andere gerelateerde artikelen. Zodra we tijd over hebben zullen we die gebruiken voor het schrijven van reviews.

Ja dat is mogelijk. We staan zeer zeker open voor een samenwerking tussen bedrijven, individuen en organisaties. Stuur ons daarover een e-mail naar redactie@bouwsteentjes.info. Omschrijf zo duidelijk mogelijk hoe je wilt samenwerken/sponsoren/adverteren en we zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Ja dat is mogelijk. Stuur daarover een e-mail naar redactie@bouwsteentjes.info. We vermelden enkel fysieke winkels en webshops. Bricklink- en Brickowlwinkels worden niet vermeld.

Dit kan op een aantal manieren. De meest simpele manier is om Bouwsteentjes.info dagelijks te bezoeken. Daarnaast kun je onze Facebookpagina liken of ons op Twitter volgen waar we elk bericht delen die we publiceren of updaten.

Dit is bij elke nieuw bericht. Zie het als een push-melding via de email. Schrijf je daarom enkel in als je van alle berichten een email wilt ontvangen. Uitschrijven kan altijd door op de link in de mailtjes te klikken.

Nee, dat kunnen we niet. Hoewel we doorgaans op de hoogte zijn van de evenementen en deze vermelden, ligt de verantwoordelijkheid van het reilen en zeilen van de evenementen bij de betreffende organisaties. We adviseren je om contact op te nemen met de organisatie van het evenement voor een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Nee dat mag niet. De foto’s die we zelf maken en de teksten die we schrijven vallen onder onze copyright en auteursrecht. De foto’s mogen enkel en alleen gebruikt worden met een expliciete vermelding en link naar Bouwsteentjes.info. In het geval dit niet gebeurt kan het zijn dat we verzoeken dit alsnog te doen of de foto’s te verwijderen. Het overnemen van stukken tekst en onder je eigen naam publiceren valt onder plagiaat en we zullen dan genoodzaakt zijn te vragen de tekst te verwijderen of flink aan te passen. Gebeurt dit niet voelen we ons genoodzaakt stappen te ondernemen. Mocht je deels iets over willen nemen, dan mag je altijd contact met ons opnemen. We zullen dan eerder geneigd zijn om toestemming te geven.

Ja dat is mogelijk. We ontvangen dan graag zoveel mogelijk informatie over jouw evenement, zoals een flyer of banner, link naar het evenement, prijzen, locatie, parkeermogelijkheden, wat er te beleven is, entreekosten, etc. Hoe meer informatie we hebben hoe meer we erover kunnen schrijven. Een evenement laten vermelden is gratis!

Staat jouw vraag en/of antwoord hier niet tussen? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen. We zullen, waar mogelijk, antwoord geven op jouw vraag. Tevens help je ons mee om de veelgestelde vragen aan te vullen zodat we toekomstige bezoekers snel een duidelijk antwoord kunnen geven op hun vraag.