Bouwsteentjes.info bestaat sinds september 5 jaar. In de loop der jaren heeft de website de nodige veranderingen ondergaan. Iets wat nooit veranderd is, is onze passie voor LEGO als product en het schrijven van nieuws, reviews en andere artikelen. Om het vijfjarige bestaan van Bouwsteentjes.info te vieren, hebben we heel wat toffe prijzen die we verloten.

De winnaars zijn…

Het moment is daar, de aankondiging van de winnaars. Dank voor de vele leuke reacties, verhalen, versjes en complimenten. Erg leuk om te lezen en het geeft ons extra energie voor de komende jaren 😉 We hebben daarom de troostprijzen verhoogd naar 12 in plaats van 10. Aan alle winnaars van harte gefeliciteerd!

5 jaar Bouwsteentjes.info (6)

De winnaars dienen binnen 72 uur te reageren via email naar redactie@bouwsteentjes.info met onderwerp 5 Jaar Bouwsteentjes. We hebben voor het versturen van de prijzen de naam en adresgegevens nodig. Zodra we van één of meerdere winnaars geen reactie hebben ontvangen zullen we de betreffende prijzen opnieuw verloten.

De prijzen worden binnen 14 werkdagen verstuurd naar de winnaars. Alle winnaars van deze bijzondere winactie zijn niet uitgesloten voor de opvolgende winactie.

5 jaar Bouwsteentjes.info

BS Gouden Brick

Voordat we de winactie en prijzen gaan verraden, willen we een moment nemen om jou te bedanken. Of jij nou onze website trouw bezoekt en nooit reageert, zo nu en dan eens een reactie achterlaat of juist regelmatig van je laat horen, we zijn enorm blij met jou als bezoeker. Bouwsteentjes.info groeit elk jaar weer. Dat we dit kunnen bewerkstelligen met een klein team is een teken van inzet en daadkracht. Een website draaiende houden is geen makkelijke opgave en vergt veel tijd, energie en de nodige inzet. We zijn dan ook overtuigd dat we er over 5 jaar nog steeds zijn. Natuurlijk beter en completer dan we nu zijn.

Win, win, win!!!

Natuurlijk willen we een feestje vieren. Dit doen we graag met onze bezoekers. Daarom verloten we een aantal mooie prijzen. Dit doen we niet zomaar, want hier moet wel wat voor gedaan worden. We gaan er geen lastige opgaven aan vastbinden. Om te winnen dien je een kort verhaal te schrijven in de reacties. Het verhaal moet afgerond worden en beginnen met de onderstaande zin en de woorden bevatten die beschreven staan. Je mag het zo kort of lang houden als jij wilt. We selecteren de meest leuke verhalen waaronder we de drie hoofdprijzen verloten. We verloten daarnaast drie sets onder de opvolgende inzendingen en 10 troostprijzen onder de overige reacties.

Maak dit verhaal af!

In 2014 werd Bouwsteentjes.info geboren…

Moet de volgende woorden bevatten!

• Recognized LEGO Fan Media
• LEGO
• 2025
• AFOL

Wat kun je winnen!

We geven drie grote LEGO sets weg, een aantal LEGO Hidden Side Juice Bar sets en een aantal troostprijzen. Elke prijs in LEGO sets wordt voorzien van de bovenstaande zwarte Bouwsteentjes.info brick. Van de brick is een zeer gelimiteerde oplage beschikbaar! Daarnaast krijg je een unieke Bouwsteentjes.info MOC. Daarvan hebben we doelbewust geen foto gepubliceerd 😉 Laat het een verrassing zijn.

Onder de drie beste/leukste inzendingen verloten we de volgende sets:

• 1x LEGO Creator Expert Ford Mustang (t.w.v. €139,99)
• 1x LEGO Hidden Side Newbury Haunted Highschool (t.w.v. €129,99)
• 1x LEGO Technic Forest Harvester (t.w.v. €139,99)
• Als aanvulling één Bouwsteentjes.info MOC en unieke Brick per winnaar (t.w.v. €9,99)

Win één van deze LEGO sets

Onder de drie opvolgende beste inzendingen verloten we:

• 3x LEGO Hidden Side Juice Bar (t.w.v. €12,99)
• Als aanvulling één Bouwsteentjes.info MOC en unieke Brick per winnaar (t.w.v. €9,99)

Win een LEGO Hidden Side set

Onder de overige inzendingen verloten we:

• 10x een troostprijs met daarin een Bouwsteentjes.info MOC en unieke Brick (t.w.v. €9,99)

Fine print

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 6 oktober 2019. Enkel bezoekers die reageren onder dit bericht op onze website maken kans op de prijs. Social media reacties zijn uitgesloten van deelname. Bezoekers dienen een onderscheidende naam te gebruiken of een naam die uit twee woorden bestaat. Tevens maak je enkel kans als je minimaal 10 reacties hebt achtergelaten. Reacties op enkel winacties tellen niet mee. Profielen die op privé staan zijn automatisch uitgesloten van deelname. Regel 6 van de algemene voorwaarden vervalt voor deze winactie. Zie algemene voorwaarden voor meer uitleg. De prijswinnaars worden op dinsdag 8 oktober 2019 bekendgemaakt in dit bericht.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We bepalen de winnaar(s) door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijzen worden gesponsord door Bouwsteentjes.info en zijn volledig nieuw!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?