Vanaf vandaag krijg je deze LEGO 5006746 Swing Ship Ride gratis bij LEGO. De set is exclusief voor LEGO VIP-leden te krijgen. Hieronder alle details over deze nieuwe promo.


LEGO 5006746 Swing Ship Ride

Vanaf nu krijg je al LEGO VIP lid deze LEGO 5006746 Swing Ship Ride gratis bij besteding van €85 of meer. Er is geen beperking qua thema, waardoor je de set relatief makkelijk kunt verkrijgen. De set stelt een bouwbare schommelattractie voor en bevat de tekst LEG GODT, wat “Goed spelen” in het Deens betekent. Het is onbekend of dit een sticker betreft of een bedrukte 2×4 Tile. Het setje is enkel verkrijgbaar voor LEGO VIP-leden. De LEGO 5006746 Swing Ship Ride aanbieding geldt zowel telefonisch, in de LEGO Store en LEGO Shop@Home, en is geldig van 21 t/m 30 juni of zolang de vooraard strekt. Bekijk hier het overzicht van de overige promoties van juni 2021.


Wat vind jij?

We zijn benieuwd wat jij van deze promo vindt en of je van plan bent ervan te profiteren of dat je de set aan je voorbij laat gaan. Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?