Voor wie nog van plan is een aankoop te doen via de LEGO webshop, kan op dit moment profiteren van een gratis LEGO City Polybag. Je kunt één van de twee Polybags selecteren door middel van een code.


Er is keuze uit twee LEGO City Polybags, de LEGO City 30556 Fire Helicopter en de LEGO City 30557 Police Water Scooter. Je krijgt de optie om één van de twee Polybags aan de bestelling toe te voegen door middel van een promocode. De promocodes kun je invoeren tijdens het afrekenen. Wel dien je voor minimaal €40 aan LEGO sets te kopen. De promotie is beschikbaar van 18 t/m 31 januari of zolang de voorraad strekt.

Gratis LEGO City Polybag

Hoewel de actie zowel in Nederland als België beschikbaar is, gelden er voor beide landen andere codes. Zorg dat je de juiste invoert tijdens het afrekenen. De codes zijn te combineren met eventuele VIP kortingscodes of rewardcodes. Voer voor België FR02 in voor de helikopter of PC02 voor de waterscooter. Voor Nederland kun je FR19 invoeren voor de helikopter en PC19 voor de waterscooter.


Laat van je horen!

Ben jij van plan te profiteren van deze promoties of wacht je liever op een andere aanbieding? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?