Zoals dat wel eens voorkomt bij LEGO, komt het bedrijf met een onaangekondigde promotie. Dit in de vorm van de LEGO Star Wars BB-8 Polybag. De gratis LEGO Star Wars 40288 BB-8 Polybag was in mei al een May the 4th promotie, maar LEGO heeft blijkbaar nog een voorraad liggen en biedt de set daarom nogmaals gratis aan.

Gratis LEGO Star Wars 40288 BB-8 Polybag

Tot en met 31-10 krijg je bij aankoop van minimaal €30 aan LEGO Star Wars sets gratis de BB-8 Polybag. Voor de actie geldt op=op en mocht je hem aan je collectie toe willen voegen dan is het aan te raden er vroeg bij te zijn. De promotie is geldig via LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores.

Gratis LEGO Star Wars 40288 BB-8 Polybag

Als je extra wilt profiteren dan kun je nu ook gebruik maken van de dubbele VIP punten op de LEGO Star Wars 75218 X-Wing Starfighter en de LEGO Star Wars 75208 Yoda’s Hut sets. De dubbele VIP punten worden nog bijgeteld tot en met 31 oktober.

Dubbele VIP punten LEGO Star Wars

Voor alles LEGO Shop promoties kun je terecht op onze LEGO Shop Promoties pagina en ben je benieuwd naar de LEGO aanbiedingen bij andere retailers dan kun je terecht op onze LEGO aanbiedingenpagina.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan te profiteren van de gratis BB-8 Polybag en de dubbele LEGO VIP punten of heb je de set al in huis of wacht je op andere promoties? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links