Bij de Fun hebben ze nu diverse acties en kortingen op LEGO sets zoals LEGO Technic, LEGO Star Wars Helmen en LEGO Friends. Ideaal als je nu alvast inkopen wilt doen voor kerst of sinterklaas of gewoon op zoek bent naar een goede aanbieding. We hebben de huidige acties hieronder voor je op een rijtje gezet.


De acties en aanbiedingen zijn geldig op diverse sets en thema’s. De acties bestaan op het 2e item voor de helft van de prijs, 2+1 gratis, kortingen en korting op uitbreidingsets bij aankoop van deelnemende artikelen. Mocht je alvast inkopen willen doen voor de feestdagen, dan raden we aan een kijkje te nemen of er een interessante aanbieding tussen zit. Fun is een Belgische speelgoedwinkel, maar verzend ook naar Nederland. Verzenden vanaf €50 is gratis. Belgen kunnen hun bestelling ook in de Fun winkels afhalen.

Tijdelijk straffe korting op LEGO sets

Fun heeft bepaalde LEGO City en LEGO Ninjago sets in de aanbieding. Onder deze sets zitten enkele die vorig jaar uit zijn gebracht (en uit de handel gaan) en nieuw zijn voor dit jaar. Bekijk hier de LEGO sets waarop de straffe korting geldt. De actie loopt tot en met 17 oktober of zolang de voorraad strekt.

Korting op LEGO sets

-50% op de 2e LEGO Star Wars helm

Je krijgt bij aankoop van twee LEGO Star Wars helmen, de 2e voor de helft van de prijs. Je hebt de keuze uit een Scout Trooper, Boba Fett, Stormtrooper en Darth Vader helm. Bekijk de LEGO Star Wars helmen hier. De actie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.

-50% op LEGO VIDIYO sets

Alle LEGO VIDIYO sets en Band Mates zijn nu verkrijgbaar voor de helft van het geld. Het thema wist niet aan te slaan en dat resulteert in hoge kortingen op de sets. Hoewel het thema niet echt hoge ogen heeft gegooid, is een korting van 50% toch het overwegen waard

-15% op LEGO Technic bouwsets

Diverse LEGO Technic sets zijn in de aanbieding en zijn voorzien van een korting tot 15%. Bekijk de deelnemende sets hier. De actie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.

-15% op LEGO Friends bouwsets

Diverse LEGO Friends sets zijn in de aanbieding en zijn voorzien van een korting tot 15%. Bekijk het aanbod hier. De actie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.

Korting op LEGO sets

-50% op LEGO City Rails of LEGO City Wissels

Bij aankoop van de LEGO City Passagierstrein of de LEGO City Vrachttrein krijg je 50% korting op LEGO City Rails of LEGO Wissels. De beide treinen zijn ook in de aanbieding, waarop de totale korting hoger oploopt. De actie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.

-50% op LEGO Duplo Rails of LEGO Duplo Brug met Rails

Bij aankoop van de LEGO Duplo Stoomtrein of LEGO Duplo Goederentrein krijg je 50% korting op LEGO Duplo Rails of LEGO Duplo Brug met Rails. De beide treinen zijn ook in de aanbieding, waarop de totale korting hoger oploopt. De actie loopt tot en met 14 november of zolang de voorraad strekt.

2+1 gratis op LEGO Classic Medium Creative Brick Box

Bij aankoop van drie LEGO Classic Medium Creative Brick Box sets krijg je de derde gratis. Je betaalt voor de drie sets €59,98 in plaats van €89,97. LEGO Classic sets staan bekend om hun creative mogelijkheden en de vrijheid te bouwen wat je wilt. De actie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.


Laat van je horen!

Zit hier een leuke aanbieding tussen waarvan jij gaat profiteren of loop je hier niet echt warm van. We lezen graag van welke aanbieding jij gebruik hebt gemaakt in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?