Bij de Fun hebben ze nu diverse acties en kortingen op LEGO sets. Een paar sets zijn op dit moment het goedkoopste en je krijgt tot 35% korting op geselecteerde LEGO sets. Ideaal als je inkopen wilt doen voor kerst of gewoon op zoek bent naar een goede aanbieding. We hebben de huidige acties hieronder voor je op een rijtje gezet.


Laagste prijs op LEGO bij Fun

Fun heeft Maffe LEGO deals waarbij ze de “goedkoopste” van België zijn met bepaalde LEGO sets. Lang niet alle aanbiedingen zijn even aantrekkelijk, maar er zitten wel een paar leuke deals tussen. De sets hieronder zijn op dit moment het goedkoopste in België en Nederland. Fun verzendt ook naar Nederland! Je kunt hier alle Maffe LEGO deals bekijken. De actie is geldig tot en met 26-12 én zolang de voorraad strekt.


Tot 35% korting op LEGO bij Fun

Er zijn ook LEGO sets geselecteerd met een korting tot 35% op de verkoopadviesprijs. Er zitten een aantal sets tussen die aantrekkelijk geprijsd of het goedkoopst zijn op dit moment. We raden aan de LEGO sets met 35% korting te bekijken. Wellicht zit er een leuke deal tussen. De actie is geldig tot en met 26-12 én zolang de voorraad strekt.


Laat van je horen!

Zit hier een leuke aanbieding tussen waarvan jij gaat profiteren of loop je hier niet echt warm van. We lezen graag van welke aanbieding jij gebruik hebt gemaakt in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?