Bol.com heeft een nieuwe dagaanbieding waarbij je tot 25% korting krijgt op geselecteerde LEGO sets. De korting zorgt voor aantrekkelijke prijzen van bepaalde sets.


De kortingen op LEGO sets gelden op een aantal thema’s: LEGO City, LEGO Friends en LEGO Ninjago. In totaal zijn er op het moment 22 sets waarop de korting geldt. Het kan goed zijn dat bepaalde items uitverkocht zullen raken. Een aanbieding als dit op sets uit populaire thema’s kan het overwegen waard zijn, met name omdat de feestdagen dichterbij komen. Je vindt de LEGO sets met 25% korting hier op Bol.com.

Bol.com geeft naast deze dagaanbieding, ook tot 20% select-korting op diverse Marvel-artikelen waaronder LEGO Marvel sets. Je kunt ook profiteren van LEGO Disney sets en andere producten met een korting tot 15%. Om te profiteren van deze kortingen dien je Select-lid te zijn. Dit kost €9,99 per jaar, waardoor je profiteert van een jaar lang gratis verzending en je spaart select-punten waarmee je leuke extra’s kan verdienen.

tot 25% korting op LEGO


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO aanbiedingen. Zitten er sets tussen die jij interessant genoeg vindt of zijn deze thema’s niet voor jou weggelegd. Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?