Misschien vind je ze niets, misschien vind je ze enorm handig. Maar, wie nog op zoek is naar de 2×4 opslagstenen van LEGO, kan ze nu in huis halen voor €17,49 per stuk. Dit komt neer op een korting van 50% over de LEGO verkoopadviesprijs.

LEGO 5000463 Red Storage Brick

LEGO 5000463 Red Storage Brick

De verkoopadviesprijs van de LEGO 5000463 Red Storage Brick is normaliter €34,99. Omdat LEGO een uitverkoop houdt, is de rode variant van de 2×4 opslagsteen nu in de aanbieding. Je bespaard 50% op de verkoopadviesprijs. Daardoor komt de prijs terecht op €17,49 per stuk. Het limiet dat je kunt bestellen staat op 5. De opslagstenen zijn ideaal voor LEGO steentjes of de bouwinstructies. Wel kennen ze een nadeel. Door de ronde groeven in de bodem, kunnen kleine onderdelen klem komen te zitten. Dit kan makkelijk opgelost worden door er een tapeje overheen te plakken. De stenen zijn stapelbaar en ook te combineren met andere opslagstenen van LEGO.Buiten deze rode opslagsteen om, is ook de LEGO 5004894 Multipack 3 pcs in de aanbieding. De prijs mag dan wel iets minder interessant zijn, maar gezien we de 2×4 opslagsteen benoemen, willen we deze aanbieding in ieder geval met je delen. Aan jou de keuze of deze of de bovenstaande aanbieding interessant genoeg is om van te profiteren.

LEGO 5004894 Multipack 3 st.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding en denk je dat je ervan gaat profiteren, of kan het jou niet bekoren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?