Op LEGO Shop@home zijn sinds vandaag nieuwe sets aan de uitverkoop toegevoegd. Voor wie een koopje wilt scoren is de LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg een aanrader. Niet alleen is de set afgeprijsd, maar je krijgt momenteel ook dubbele VIP punten. De uitverkoop is enkel geldig in Nederland! 

LEGO 70840 Welcome to Apocalypseburg aanbieding

LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg (2)

De sets is – net als de overige The LEGO Movie 2 sets – in de uitverkoop. Momenteel betaal je €239,99 voor de Welcome to Apocalypseburg. Wat de reden moge zijn is ons niet duidelijk, maar wie wilt profiteren kan er beter gebruik van maken. Dit niet zozeer omdat de set afgeprijsd is, maar met name omdat je momenteel dubbele VIP punten verdient, een gratis LEGO Creator Pelican Polybag ontvangt, en vooralsnog de LEGO 40335 Space Rocket Ride cadeau krijgt. De dubbele VIP punten zorgen dat je bijna €25 aan punten spaart. Leuk om de volgende keer iets te kopen met korting.

Overzicht LEGO promoties juli 2019
Er zijn meer promoties en aanbiedingen beschikbaar. Kijk hier voor een volledig overzicht LEGO promoties juli 2019.

Ga jij profiteren?

Staat het setje nog op jouw verlanglijstje en ga je van de uitverkoop profiteren of laat je de set aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?