Dag 4 van de Black Friday deals bij LEGO is aangebroken. Vandaag krijg je 30% korting op de LEGO Technic 42078 MACK Anthem Truck.


LEGO Black Friday 2018 dag

LEGO Black Friday deals 2018

De LEGO Technic 42078 MACK Anthem is enkel vandaag te koop voor €118,99 bij LEGO. Mocht deze set je interesse niet wekken dan kun je ook nog profiteren van kortingen tot 20% op geselecteerde sets. Zie het overzicht hieronder of op LEGO Shop@Home.

LEGO Black Friday 2018

[maxbutton id=”3″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https://shop.lego.com/nl-NL/Speciale-LEGO-aanbiedingen” text=”Bekijk Black Friday deals op LEGO Shop@Home” ]


Gratis LEGO 40292 Christmas Gift box

Naast de kortingen krijg je op dit moment LEGO 40292 Christmas Gift Box gratis bij aankoop van minimaal €85. Voor de aanbieding geldt op=op! Wees dus op tijd als je wilt profiteren zodat je niets misloopt.

Speciaal LEGO VIP weekend november 2018


Binnenkort uit de handel

Er staan heel wat LEGO sets op de nominatie om uit de handel te gaan. Mocht je nog een set op het oog hebben dan adviseren we jou de uitverkooplijst op LEGO Shop@Home goed na te lopen.

147 LEGO sets binnenkort uit de handel


Ga jij profiteren?

Ga jij profiteren van de LEGO Black Friday aanbiedingen of heb je al gebruik gemaakt van het speciale LEGO VIP weekend en is het kruid verschoten? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?