Op het moment van schrijven kun je bij LEGO profiteren van twee promoties als je voor minimaal €100 aan LEGO sets bestelt. Gebruik maken van deze overlappende promo’s kan nog tot en met 17 maart of zolang de voorraad strekt.


De drie items die je krijgt bij een minimale uitgaven van €100 zijn een VIDIYO Stickervel (deelnemende aankopen), de Amelia Earhart Tribute en de nieuwe Easter Bunny’s Carrot House. Voor wie een afspraak heeft gemaakt bij een LEGO Store, krijgt er ook nog een LEGO Creator Easter Chick Polybag cadeau. Let wel op dat je tot en met woensdag gebruik kunt maken van deze overlappende promo’s. Uiteraard geldt dat de sets weggegeven worden zolang de voorraad strekt. Alle details over de promo’s vind je hieronder. Wil je meer weten over de overige aanbiedingen van maart 2021, bekijk dan onze LEGO Promoties maart 2021 overzicht.

LEGO Shop@Home promoties:

LEGO promoties maart

In Store promoties:

Bovenstaande promo’s inclusief:

  • LEGO Creator Easter Chick Polybag
    • Bij aankoop vanaf €40
    • Geldig t/m 5 april (of zolang voorraad strekt)


Laat van je horen!

Heb jij kunnen profiteren van deze promo’s, ben je nog van plan dat te doen of weten de sets jou niet te overtuigen tot een aankoop over te gaan? We lezen graag jouw mening in een reactie onder dit bericht.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?