Voor wie nog opzoek is naar de LEGO Harry Potter Hogwarts Castle, je kunt hem vandaag in huis halen voor €299,95. De verkoopadviesprijs is €449,99. Dat betekent dat de set zo’n €150 goedkoper is.

Er zijn ook flash deals beschikbaar. De komende dagen zal iBOOD meer LEGO deals hebben. Houd Bouwsteentjes.info in de gaten voor de aankomende LEGO aanbiedingen op iBOOD.

LEGO Hogwarts Castle voor €299,95

LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle

De set bestaat uit Kasteel Zweinstein die voor de nodige uren bouwplezier zorgt. Er zijn vier Minifigures toegevoegd in de vorm van Goderic Griffoendor, Helga Huffelpuf, Zalazar Zwadderich en Rowena Ravenklauw. Naast deze figuren zijn er ook 27 Microfigures aanwezig; Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Albus Perkamentus, professor Sneep, professor Anderling, Remus Lupos, professor Dorothea Omber, Argus Vilder, Heer Voldemort, Bellatrix van Detta, 3 leerlingen uit elk van de 4 afdelingen, 2 schaakstukken en een standbeeld van de architect van Zweinstein, 5 Dementors, plus figuren van Aragog de spin en de Basilisk en een bouwbare Hongaarse Hoornstaart.

De aanbieding is enkel vandaag geldig en zolang de voorraad strekt. De aanbiedingsprijs van €299,95 is een van de scherpste ooit. Er komt nog wel €8,95 aan verzendkosten bij.


LEGO acties iBOOD

Er zijn nog een aantal LEGO sets met korting te koop in de Flash Sale bij iBOOD. Het advies is toe te slaan zolang het kan. De LEGO Creator Taj Mahal en de LEGO Creator Roller Coaster zijn nog te koop, de LEGO Star Wars Tantive IV en de LEGO Creator Corner Garage zijn inmiddels uitverkocht. De aanbiedingen lopen tot en met 22 december of zolang de voorraad strekt.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding en is het aantrekkelijk genoeg om toe te slaan of laat je de set je voorbij gaan. Laat het weten in een reactie.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?