We zijn weer een samenwerking aangegaan met Minifigure Maddness. Ditmaal kun je profiteren van een aanbieding voor twee volle dozen LEGO Marvel Minifigures en drie volle dozen LEGO Super Mario Character Packs Series 3. Hieronder vind je alle details van deze aanbiedingen.


LEGO 71031 Marvel Collectable Minifigures

De LEGO Marvel Minifigures aanbieding bestaat uit twee dozen van 36 Blind Bags per doos. Dat is een totaal van 72 Minifigures. De distributie van een volle doos zou moeten bestaan uit twee of drie volledige series, maar dit is geen harde garantie. Wel is het de beste kans om redelijk goedkoop een volledige serie te bemachtigen. In samenwerking met Minifigure Maddness hebben we een exclusieve kortingscode voor bezoekers van Bouwsteentjes die korting geeft op aankoop van twee dozen Marvel Minifigures Hierdoor betaal je uiteindelijk €238,99 inclusief verzending. Voeg code Bouw42 in tijdens het afrekenen voor de korting.

Deze aanbieding is ideaal om samen met een andere LEGO fan van te profiteren vanwege de mogelijkheid om twee of drie volledige series per doos aan te treffen. Gezien het hier om twee volle dozen van 36 Minifigures per doos gaat, is het theoretisch mogelijk 3 complete series te bemachtigen.


LEGO Super Mario Characters Packs Series 3 aanbieding

Minifigure Maddness heeft ons ook voorzien van een kortingscode voor 3 volledige dozen LEGO Super Mario Character Packs. Elke doos bevat 18 Blind Bags (in plaats van 20 bij de vorige series). Hierdoor tref je per doos maar één volledige serie bouwbare figuren aan. Wederom is dit een aanbieding waarvan je het beste kunt profiteren samen met andere LEGO fans. De prijs van drie volledige dozen Super Mario Character Packs inclusief verzending komt terecht op €168,99. Gebruik hiervoor code: Bouw44.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Marvel Minifigures en Mario Character Packs Series 3 aanbiedingen? Zijn ze interessant genoeg om van te profiteren, vind je de aanbieding niet aantrekkelijk genoeg of neem je liever een gokje en koop je losse zakjes/doosjes? Laat het weten in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?