We zijn voor de LEGO Minifigures Series 21 wederom een samenwerking aangegaan met Minifigure Maddness. Je kunt nu een pre-order plaatsen voor een doos met 36 Minifigures voor €122,99 inclusief verzending met onze exclusieve kortingscodes. Tevens hebben we nog een aantal andere kortingscodes waarvan je gebruik kunt maken.

Update: Deze aanbieding is verlengd tot en met 31 januari 2021.


LEGO Minifigures Series 21 Pre-order (€122.99 incl. verzending)

De LEGO Collectable Minifigures Series 21 aanbieding bestaat uit één doos van 36 Blind Bags. De exacte verdeling van karakters per doos lijkt drie complete series te zijn (3×12). Dit is echter niet gegarandeerd! We raden aan deze pre-order met minimaal één andere LEGO fan te plaatsen om de kosten te delen. Een volle doos kost bij Minifigure Maddness €122,99 incl. verzendkosten als je gebruik maakt van de BOUW20 kortingscode. De LEGO Collectable Minifigures Series 21 pre-order is beschikbaar tot en met 31 januari of zolang de voorraad strekt en wordt verzonden in de week van 20-25 januari.


Doos LEGO Super Mario Characters Packs Series 2

Mocht je nog op zoek zijn naar een volle doos LEGO Super Mario Characters Packs Series 2, dan kun je nu profiteren van een kortingscode waarbij je korting krijgt bij aankoop van drie volle dozen. Per doos heb je twee volledige series met karakters. Ons advies is om samen met nog vijf LEGO Super Mario fans te bestellen en de kosten te delen. De prijs bij gebruik van de BOUW22 kortingscode wordt €178,99 inclusief verzendkosten.


LEGO Harry Potter Collectable Minifigures Series 2 aanbieding

We hebben ook een kortingscode voor de liefhebbers van Harry Potter die nog op zoek zijn naar een volle doos met LEGO Harry Potter Collectable Minifigures Series 2. Met de code BOUW24 kun je een doos van 60 Minifigures in huis halen voor €188,99 inclusief verzendkosten.


Indien je voor alle drie de aanbiedingen gaat, krijg je met BOUW26 €8 extra korting op het totale aankoopbedrag. Alle bovenstaande aanbiedingen zijn geldig zolang de huidige voorraad strekt. De pre-orders worden verzonden rond 20 januari 2021.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze pre-order aanbiedingen? Ben je van plan er gebruik van te maken, weet je het nog niet of laat je het voor wat het is. We lezen graag jouw mening in een reactie hieronder.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?