Afgelopen weekend brachten we jou op de hoogte van de LEGO 2×4 Red Storage Brick die LEGO nu in de uitverkoop heeft staan. Mocht je die kleur niet aantrekkelijk vinden of juist op zoek zijn naar andere varianten van de opslagstenen, dan is deze aanbieding wel interessant te noemen.

LEGO opslag deals

Bij iBOOD hebben ze vandaag een dagdeal met daarin de 2×4 opslagstenen. Ditmaal heb je keuzen uit 15 kleuren. De opslagstenen kosten 19,95 per stuk. Er komt nog €5,95 aan verzendkosten bij. Het kan lonen om er twee te bestellen gezien je op dezelfde verzendkosten terecht komt. Bij meer dan twee worden de verzendkosten €8,95.

LEGO 5000463 Red Storage BrickBuiten deze deal om, zijn er meerdere LEGO opslag mogelijkheden in de aanbieding. In de Flashsale kun je profiteren tot 49% korting op diverse artikelen. Er zijn 23 varianten te vinden op iBOOD. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Voor de huidige voorraad en de diverse mogelijkheden, kun je bij de Flashsale van iBOOD terecht.

LEGO opslag dealsDe dagaanbieding is enkel vandaag geldig en zolang de voorraad strekt. De Flashsale is geldig tot en met woensdag, maar ook hiervoor geldt zolang de voorraad strekt. De aanbiedingen zijn niet verkeerd, maar je dient wel rekening te houden met de bijkomende verzendkosten. Eventueel kun je ook samen met een andere fan aankopen doen, zodat je het bedrag uiteindelijk kunt delen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding? Vind je hem strakker dan die van LEGO of vind je er weinig verschil tussen zitten? We zijn ook benieuwd of jij van één van deze aanbiedingen gebruik hebt gemaakt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?