Deze week zal er elke dag gedurende 24 uur een LEGO set flink in de aanbieding te vinden zijn. Eerder kwamen de LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V en LEGO Ninjago City al aan bod, vandaag is de LEGO Taj Mahal voor een strak prijsje te vinden.

LEGO Taj Mahal voor €249,95

LEGO Creator Expert 10256 Taj Mahal

De Taj Mahal is één van de wereldwonderen die we hier op aarde rijk zijn. De bouw heeft 16 jaar in beslag genomen, maar het resultaat mag er zijn. Deze LEGO set is de tweede uitgave van het gebouw door LEGO en naar verwachting ben je er zeker geen 16 jaar aan kwijt om te bouwen. Vandaag is de set voor een prijs van €249,95 (excl. verzendkosten) te vinden via IBOOD. Mocht je hem nog zoeken, dan is dit wellicht een goed moment om toe te slaan.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding en is het aantrekkelijk genoeg om toe te slaan of laat je hem aan je voorbij gaan. Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media