Mocht jij nog opzoek zijn naar de LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron en ben je aan het wachten op een zeer strakke prijs, dan kun je nu je slag slaan. De set is op het moment voor “maar” €259,99 te koop.


LEGO Technic 42083 Bugatti voor €259,99

De verkoopadviesprijs van de set staat in Nederland en België op €399,99. Dat is een flink bedrag, maar je krijgt er ook een flinke set voor terug. Toch is €399,99 voor de set een enorm bedrag en voor de meeste LEGO fans is dat even slikken. Mocht je de Bugatti Chiron nog aan je verzameling toe willen voegen, dan kun je hem op het moment voor een aantrekkelijk prijs kopen. De set is momenteel te koop voor €259,99 excl. verzending bij Amazon.de. Hierdoor bespaar je €140 op de verkoopadviesprijs. Ben je Amazon Prime lid, dan is verzending gratis.

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze deal en ben jij van plan ervan te gaan profiteren of heb je de set al in huis staan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media