Wie graag LEGO sets wil voorzien van verlichting kan bij veel partijen terecht, zoals Lightailing. Lightailing is niet de duurste en niet de goedkoopste op het gebied van LEGO lampjes, en daardoor ideaal voor de meeste LEGO fans. Hun Black Friday sale waarbij jij kan profiteren van 50% korting op het gehele assortiment is enkel vandaag nog geldig.


Lightailing Black Friday Sale

Heb jij altijd al jouw LEGO sets willen voorzien van verlichting en weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn de sets van Lightailing ideaal om mee te starten. Ze bieden sets aan voor voertuigen, gebouwen, het kerstdorp en meer. Er zijn diverse verlichtingsmogelijkheden zoals statisch, met afstandsbediening waarmee je kunt wisselen tussen kleuren en sets met geluid. We raden aan eens een kijkje te nemen.

Lightailing heeft twee merken aan verlichtingsets, BriksMax en Lightailing. Briksmax is iets duurder maar biedt meer mogelijkheden doordat je vrije keuze hebt hoeveel lampjes op hun componenten aansluit. Lightailing biedt minder flexibiliteit, maar is makkelijk te installeren. De lichtintensiteit is bij Lightailing iets hoger dan bij BriksMax.


Black Friday korting

Tijdens de Lightailing Black Friday Sale krijg je 50% korting op alle lichtsets met de code 21BF50. De actie is geldig tot en met 27 november 2021! Lightailing verzendt naar Nederland en België vanuit hun magazijn in Duitsland. Verzendkosten worden berekend op orders onder de €50. De exacte verzendkosten worden berekend tijdens het afrekenen.


Lightailing Rewards

Wie bij Lightailing koopt spaart “Light Spots” op. Dit zijn bonuspunten die je verdient bij elke aankoop. Deze punten kun je vanaf een bepaald hoeveelheid gebruiken voor korting op je volgende bestelling. Zie het als een soort van VIP programma.

Lightailing Winter Village


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding en de producten van Lightailing? Heb je ervaring met dit merk, koop je sets van andere merken of heb je nog nooit gewerkt met lampjes in LEGO sets? Laat van je horen in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?