Ben jij nog op zoek naar LEGO Ninjago sets maar wacht je op een aanbieding? Goed nieuws. Je krijgt momenteel tot 25% korting op geselecteerde LEGO ninjago sets. We hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet.


De korting op LEGO Ninjago is geldig op geselecteerde sets. Er zijn een aantal LEGO Ninjago sets die al een tijdje beschikbar zijn die waarschijnlijk dit jaar uit de handel gaan. We raden aan hiervan te profiteren indien je nog een set op de verlanglijst hebt staan. Daarnaast zijn ook de nieuwste LEGO Ninjago sets voordelig geprijsd. In sommige gevallen zijn sets momenteel zelfs de goedkoopste ooit.

Je kunt hier alle LEGO Ninjago sets die in de aanbieding zijn vinden op Bol.com. Het is ook aan te raden de LEGO Ninjago sets te bekijken op Amazon.nl. In de meeste gevallen heeft Amazon de prijzen aangepast aan die van Bol.com. Hieronder hebben we een aantal aanraders voor je en de sets die waarschijnlijk dit jaar verdwijnen hebben apart vermeld.

25% korting op LEGO Ninjago

Nieuwe sets met korting:

Sets met een [TIP] zijn aanraders om nu te kopen of zijn het goedkoopste ooit.

LEGO Ninjago banner

Dit jaar uit de handel:

Gezien de shelf life van de Ninjago sets, zullen de onderstaande naar alle waarschijnlijkheid dit jaar uit de handel gaan. Het kan daarom slim zijn deze sets te kopen in de aanbieding.


Wat vind jij?

Wat vind jij van deze LEGO Ninjago aanbieding. Zitten er sets tussen die je nog zocht en nu heel voordelig zijn of vallen de prijzen wat tegen? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?