Wie nog zoekt naar een leuk cadeau voor een ander of voor zichzelf, kan nu voordelig LEGO inslaan via Bol.com. Ze geven daar momenteel 30% korting op veel LEGO sets. Hierdoor zijn ze met veel sets nu de goedkoopste aanbieder. Let op, vandaag (06-12) is de laatste dag dat je van deze aanbieding kunt profiteren.


Er is tot 30% korting op geselecteerde (58) LEGO sets. De kortingen zorgen voor zeer strakke prijzen voor enkele LEGO sets waarbij sommige zelfs de laagste ooit hebben of hierbij in de buurt komen. De meest noemenswaardige sets hebben we hieronder op een rijtje gezet. Voor een volledig overzicht raden we aan de Bol.com speelgoeddeals te bekijken. Deze actie loopt tot en met 6 december 2020.

Tot 30% korting op LEGO (1)


Bekijk alle speelgoeddeals op Bol.com

Meer LEGO aanbiedingen!

We proberen zoveel mogelijk LEGO aanbiedingen met jullie te delen. Voor een overzicht verwijzen we jou graag naar onze LEGO aanbiedingenoverzicht. Heb je zelf een aanbieding gezien en wil je die graag met andere LEGO fans en ons delen, dan kun je dit laten weten via het LEGO aanbieding gespot topic in ons forum.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?