De afgelopen releases van nieuwe series Collectible Minifigures, hebben we samengewerkt met Minifigure Maddness. We zetten deze samenwerking voort. Ook met de nieuwe LEGO DC CMF hebben we een aanbieding voor onze lezers. Je kunt de serie pre-orderen voor €174,99 incl. verzendkosten met onze exclusieve Bouwsteentjes kortingscodes.

Volle doos LEGO DC Minifigures voor €174,99

LEGO 71026 DC CMF

De pre-orders kunnen tot het einde van dit jaar geplaatst worden of zolang de eerste voorraad strekt. LEGO distribueert vanaf 2020 dozen van 60 en 30 Blind Bags. Omdat de dozen voorheen voorzien waren van standaard 60 Blind Bags, verstuurt Minifigure Maddness nu twee dozen van 30 stuks. Hiermee kun je twee volledige series bemachtigen. Let wel op! De afgelopen Collectible Minifigures gaven geen garantie voor meerdere volledige serie Minifigures. Hoewel dit in de meeste gevallen wel het geval was, dien je hier toch rekening mee te houden.

LEGO 71026 DC Super Heroes CMF

In onze samenwerking mogen we twee kortingscodes beschikbaar stellen. De eerste geeft extra korting op de al voordelig geprijsde dozen Minifigures. De andere is goed voor gratis verzending. Dat scheelt uiteraard weer een aantal euro’s. De pre-orders zullen tussen 17 en 20 januari verscheept worden. Gebruik Bouw08 voor extra korting zodat de totale order €174,99 wordt. Met Bouw10 krijg je gratis verzending. De codes zijn cumulatief. Je kunt betalen met PayPal of met de creditcard. De codes zijn enkel te gebruiken voor de eerste voorraad Minifigures.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de aanbieding? Ga je profiteren, laat je deze serie aan je voorbij gaan of ben je er nog niet over uit? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media