Adidas en LEGO zetten hun samenwerking voort en brengen volgende week de Adidas Ultraboost DNA X LEGO Plate Shoes uit. De hardloopschoenen kunnen naar smaak voorzien worden van LEGO Plates en bestaat voor een groot deel uit Parley Ocean Plastic.


De nieuwe Adidas Ultraboost DNA X LEGO Plate Shoes zijn geschikt voor het hardlopen of dagelijks gebruik. De keuze is aan jou. Ze zijn een stuk minder opvallend dan de ZX series, maar je kunt naar smaak LEGO Plates onder de plastic houders schuiven. Zo creëer je met de steentjes het Adidas logo zoals jij dat wilt. Er zijn 144 steentjes toegevoegd in de kleuren groen, geel, blauw en rood. De schoen is een stuk subtieler vormgegeven dan de voorgangers. Toch zijn er verwijzingen te vinden naar LEGO. Op de neus zijn studs te vinden en de tong van de schoen bevat uiteraard het logo.

ADIDAS ULTRABOOST DNA X LEGO® PLATES SHOE

De schoenen zijn voorzien van 144 LEGO steentjes, maar ook de doos is stijlvol vormgegeven als LEGO steen. Het papiertje die normaal om schoenen zit is meestal wit. Bij de Adidas Ultraboost DNA X LEGO Plate Shoes is dit papiertje voorzien van een afdruk in de vorm van een bouwinstructies.

ADIDAS ULTRABOOST DNA X LEGO® PLATES SHOE

De schoenen zijn voor een groot deel gemaakt van Primeblue: een materiaal gemaakt van Parley Ocean Plastic (gerecycled plastic dat uit oceanen is gehaald). Deze nieuwe schoenen zullen vanaf 8 april te koop zijn via Adidas, kosten €160 en zullen beschikbaar zijn in de maten 40 – 47 1/3. Er is geen pre-order mogelijk voor deze schoenen. Wel kun je melding instellen op de website van Adidas.


Ren jij al naar de winkel?

Word jij enthousiast van deze hardloopschoenen en ben je van plan een sprintje te maken naar de (digitale) winkel om een paar te scoren of vind je dit product niet het geld of moeite waard? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?