De uitslag van de ‘Build a Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings’ bouwwedstrijd is bekend. De grote winnaar zal zijn creatie in 2020 zien verschijnen als Gift With Purchase (GWP) set.


Aedelsten deluxe wordt LEGO GWP

Er streden 15 inzendingen om de felbegeerde hoofdprijs. Die bestond uit een selectie LEGO sets en de creatie als GWP set te zien verschijnen in 2020. Nadat LEGO de 15 meest bijzondere inzendingen had geselecteerd, was het aan de LEGO fans hun stem uit te brengen. De grote winnaar is de Aedelsten Deluxe van Versteinert geworden. LEGO zal de set nu onder handen gaan nemen en ergens volgend jaar weg gaan geven als promotie. De vier inzendingen die gezamenlijk de tweede plaats delen kun je hieronder bekijken. De overige inzendingen kun je bekijken op de website van LEGO Ideas.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media