Ken je dat gevoel dat LEGO te duur is, er veel te veel sets verschijnen, dat het vroegâh beter was, een nieuwe set kansloos is of jouw kind van vijf het beter kan? Of ken je iemand die dit graag schreeuwt op social media? Dan hebben we vanaf heden de Bouwsteentjes AFOL Bingokaart voor je. Ideaal te gebruiken op 1 april.


Ben jij of ken jij iemand die negatief of sceptisch ingesteld is, graag over van alles zeurt waarover je maar kunt zeuren of van mening is dat vroeger alles beter was (psst, dat is echt niet zo hoor)? Gebruik dan deze bingokaart bij de aankondiging van een nieuwe set. Lukt het jouw om een bingokaart vol te krijgen of één van de rijen af te tikken? De bingokaart is gratis te downloaden en ideaal te gebruiken bij reacties van andere AFOL’s 😉

Hoewel deze AFOL – Voor wie het nooit goed genoeg vindt bingokaart natuurlijk met een knipoog is gemaakt, zijn we deze reacties daadwerkelijk tegengekomen bij aankondiging van diverse LEGO sets (ja, ook dat de designer ontslagen moet worden!). Nu is iedereen vrij om een mening te geven, maar het is vandaag de dag soms onnodig negatief. Er is niets mis met een negatieve reactie, niet alles kan immers naar smaak of evengoed uitgevoerd zijn, maar onderbouwing is belangrijk. We willen met deze bingokaart de aandacht vragen om constructieve feedback te geven in plaats van zomaar iets van de daken te schreeuwen. Daar is niemand bij gebaat.

Dus pas de bingokaart toe waar die toe te passen is (bijvoorbeeld als reactie op social media). Heb je een volle kaart? Dan heb je bingo. Helaas win je niets, maar we hopen dat het een plezierig spelletje was 😉


Laat van je horen!

Wat vind jij van de negatieve reacties en vind je dat ze onderbouwt moeten worden? Denk je dat het een algemeen probleem is dat social media veroorzaakt heeft, vind je het terecht hoe mensen soms reageren of trek jij je er niet zoveel van aan? Natuurlijk zijn we ook benieuwd of jij deze bingokaart gaat gebruiken. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?