LEGO heeft een AFOL landingspagina enquête over LEGO.com gedeeld met ons op het LAN (LEGO Ambassador Network), met de vraag of wij de enquête met onze community willen delen. Maar natuurlijk willen we dat. De enquête gaat over een landingspagina op LEGO.com en jouw voorkeuren als volwassene.


De enquête is volledig gericht op volwassenen. LEGO hoort graag van jou wat jouw mening over en kijk op bepaalde zaken is. Het doel is om data te verzamelen over een landingspagina die gericht is op de volwassen LEGO fan, zodat de topics goed aansluiten bij wat jij en andere volwassenen zoeken op LEGO.com. De enquête neemt zo’n 15 minuten in beslag en is in te vullen tot en met 30 juli. Er wordt geen persoonlijke data verzameld en de antwoorden die je geeft zijn anoniem.

Wij adviseren met klem dergelijke enquêtes in te vullen. Hoewel het een stug bedrijf is, hecht LEGO waarde aan feedback. Dit is dus een goed moment om van je te laten horen. Je kunt het onderzoek hier vinden en invullen: LEGO AFOL landingspage.

AFOL landingspagina enquête LEGO.com


Laat van je horen!

Heb jij deze enquête ingevuld? Laat dan weten wta jij ervan vindt. We zijn ook benieuwd of jij van mening bent dat LEGO vaker dit soort enquête moet lanceren om de mening van hun volwassen klanten te vragen/peilen. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?