LEGO heeft een aantal nieuwe LEGO Super Mario sets onthuld. Hieronder kun je ze bekijken met de beschikbare info die we hebben.


De sets hieronder zijn de laatste in de nog onthuld moesten worden. Een compleet overzicht van alle LEGO Super Mario sets vind je hier. De sets hieronder zijn allemaal uitbreidingssets die je kunt gebruiken in combinatie met de Starter Course. De Starter Course bevat een Super Mario figuur die je nodig hebt om alles uit de uitbredingssets te halen. We hebben het persbericht toegevoegd waarin meer info te lezen is over de mogelijkheden.

LEGO Super Mario 71377 King Boo and Haunted Yard Expansion Set

BILLUND, 16 juni 2020: The LEGO Group onthult vandaag het volledige productassortiment van de LEGO® Super Mario ™ speelsets. Fans kunnen het in april aangekondigde LEGO Super Mario-assortiment uitbreiden met een geheel nieuwe reeks uitbreidingssets, verzamelbare personagepakketten en power-up pakketten. LEGO Super Mario, de unieke samenwerking met Nintendo, laat kinderen de speelse wereld van Super Mario ervaren als nooit tevoren. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO wereld. De producten die vandaag zijn aangekondigd geven fans de kans om Mario’s huis te bouwen, op zoek te gaan naar schatten die door Toad zijn verborgen en een Koopa Troopa in de Bewaakte vesting te verslaan. En dat is natuurlijk niet alles!

LEGO Super Mario 71369 Bowser Castle Boss Battle Expansion Set

De samenwerking werd eerder dit jaar aangekondigd en in april werd de leuke ‘Avonturen met Mario Starter Set’ onthuld naast twee uitbreidingssets. De startset is de sleutel tot het ontgrendelen van het hele spel, en is de enige set met de interactieve LEGO® Mario™ figuur. De interactieve LEGO Mario figuur verzamelt munten in game levels die met LEGO-stenen zijn gemaakt. LEGO Super Mario voegt nieuwe interactiviteit toe aan de traditionele LEGO ervaring.

Alle sets bevatten hun eigen reeks unieke uitdagingen en personages waarmee fans alleen of tegen vrienden kunnen spelen. Naast de in april aangekondigde uitbreidingssets: Piranha Plant-powerslide en Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel, bevat het assortiment uitbreidingssets ook: de Bewaakte vesting, Mario’s huis & Yoshi, Toads schattenjacht, Desert Pokey, Whomps lavafort en het Boomer Bill-spervuur.

LEGO Super Mario 71362 Guarded Fortress Expansion Set

Vandaag zijn ook tien verzamelbare vijand-personages aangekondigd die beschikbaar worden gesteld in ‘blind bag’ pakketten. Dit zorgt voor een extra verrassingselement. Elk pakket bevat een bouwbaar personage en een actiesteen om mee te spelen – het kan een Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin of Peepa zijn!

Elke uitbreidingsset en verzamelbaar personage is gemaakt om te worden gebruikt met de Avonturen met Mario Starter Set, voor een verbeterde speelervaring. De startset heeft 7 actiestenen voor verschillende interacties met de LEGO Mario figuur, die LCD-schermen in zijn ogen, mond en buik heeft om onmiddellijke reacties op beweging, kleur en actiestenen weer te geven. In mei kondigden The LEGO Group en Nintendo ook een reeks power-up pakketten aan – waaronder Kat-Mario en Bouw-Mario. Door de verscheidenheid aan kostuums voor LEGO Mario die elk nieuwe functies en krachten onthullen, vergroten de speelmogelijkheden nog meer!

LEGO Super Mario 71367 Boomer Bill Barrage Expansion Set

“Met de onthulling zijn vandaag 16 LEGO Super Mario-sets geïntroduceerd. Ik kijk er echt naar uit om te zien hoe de speelmogelijkheden worden vergroot met de unieke power-up pakketten”, zegt Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producer van Nintendo Co., Ltd. “De voorkeuren en verbeelding van elke speler zijn anders. Door LEGO-stenen -reeds in het bezit van de speler- en verschillende LEGO Super Mario uitbreidingssets te gebruiken, hopen we dat mensen verschillende Mario-werelden kunnen creëren en er voor altijd van kunnen blijven genieten.”

“De reactie op LEGO Super Mario was ongelooflijk”, zegt Jonathan Bennink, Digital Design Lead van LEGO Super Mario, the LEGO Group. “Super Mario is zo’n icoon. Fans hebben lang uitgekeken naar de onthulling van het volledige productassortiment. Ons hele assortiment, van de startset, de power-up pakketten, de uitbreidingssets tot de personagepakketten is gebouwd om Super Mario, zijn vrienden en vijanden tot leven te brengen. We houden van de creativiteit van Nintendo- en LEGO-fans en kunnen niet wachten tot ze hun verbeelding de vrije loop laten in hun interactie met Super Mario in de echte wereld. “

LEGO Super Mario 71367 Mario's House & Yoshi Expansion Set

Fans zullen LEGO Super Mario nog leuker vinden met de gratis LEGO Super Mario-app gemaakt door The LEGO Group. De ondersteunende app verbetert de speelervaring nog meer. De app houdt scores van de speler bij om continu bouwen-en herbouwen aan te moedigen. Ook bevat de app zoom- en draaifuncties die het omgaan met de bouwinstructies gemakkelijker maken, plus suggesties voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Het is bovendien een veilige plek waar kinderen hun ideeën kunnen delen met vrienden.

Het volledige LEGO Super Mario-assortiment wordt op 1 augustus 2020 gelanceerd, maar fans kunnen de LEGO Super Mario Starter Set al bestellen op www.LEGO.com of bij geselecteerde toonaangevende retailers over de hele wereld (afhankelijk van beschikbaarheid).


Starter Set

71360 – LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario startset (59,99 EUR)


Uitbreidingssets

71362 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Bewaakte vesting. (49,99 EUR)

71363 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Desert Pokey. (19,99 EUR)

71364 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Whomps lavafort. (19,99 EUR)

71365 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Piranha Plant-powerslide. (29,99 EUR)

71366 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Boomer Bill-spervuur. (29,99 EUR)

71367 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset : Mario’s huis & Yoshi. (29,99 EUR)

71368 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Toads schattenjacht. (69,99 EUR)

71369 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel. (99,99 EUR)

71376 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: De val van Thwomp. (39,99 EUR – alleen beschikbaar bij geselecteerde retailers)

71377 – LEGO® Super Mario™ Uitbreidingsset: King Boo en de spooktuin. (49,99 EUR – alleen beschikbaar bij geselecteerde retailers)


Power-uppakketten

71370 – LEGO® Super Mario™ Vuur-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

71371 – LEGO® Super Mario™ Propeller-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

71372 – LEGO® Super Mario™ Kat-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)

71373 – LEGO® Super Mario™ Bouw-Mario Power-uppakket (9,99 EUR)


Personagepakketten

71361 – LEGO® Super Mario™ Personagepakket (3,99 EUR)

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media