Fidget Spinners zijn een hype en als je ze nog niet kent dan zal dat waarschijnlijk niet lang meer duren. Het mooie aan de hype is dat de kids van tegenwoordig niet meer met een mobiel in hun handen lopen maar weer met ouderwets goed speelgoed. Fidget Spinners is een rage en blijkbaar ziet LEGO er ook wel wat in want het bedrijf heeft twee officiële instructies vrijgegeven om zelf je Fidget Spinners te maken.

LEGO Fidget Spinners

\"LEGO \"LEGO

Het voordeel aan de instructies is dat je zelf kan bepalen welke kleuren je gebruikt voor het model en zo kan je een gave creaties maken. Dit kan met de echte Fidget Spinners ook maar we vinden zelf dat die van LEGO een stuk stoerder zijn.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de Fidget Spinners en ga jij er één bouwen aan de hand van deze instructies? We zijn heel erg benieuwd en lezen daarom graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media