‎Jean-Marie (legolux1973)‎ heeft de LEGO 6364 Paramedic Unit een make-over gegeven. Maar dat is niet alles. Er zijn namelijk ook gratis instructies beschikbaar gesteld zodat jij de set na kunt bouwen.


De MOC is een eerbetoon aan de mensen die zich in deze bizarre tijden inzetten voor de hulpbehoevenden. Het is een recreatie van de LEGO 6364 Paramedic Unit uit 1980. Voor de MOC heeft hij onderdelen gebruikt die vandaag de dag beschikbaar zijn. Naar onze mening heeft hij een zeer mooie MOC gebouwd. Nog leuker is dat jij de instructie gratis kunt downloaden zodat je dit setje zelf kunt bouwen. Download de instructies van de LEGO 6364 Paramedic Unit 2.0 hier als PDF.

LEGO 6364 Paramedic Unit 2.0

LEGO 6364 Paramedic Unit


LEGO Ideas Princess June’s Castle

LEGO Ideas Princess June's Castle
Dit project van Jean-Marie staat op LEGO Ideas en kan jouw steun gebruiken. Het is gebaseerd op de iconische LEGO 375 Yellow Castle.

Het verkrijgen van gratis bouwinstructies is natuurlijk leuk. Vooral als er geen voorwaarden worden gesteld. Mocht je nou jouw blijk van waardering willen uiten naar Jean-Marie, dan kun je dat laten weten in een reactie, maar ook door zijn LEGO Ideas Princess June’s Castle project te steunen. Het is een herziende versie van de LEGO 375 Yellow Castle, maar dan in het grijs en wederom voorzien van een modern jasje.


Laat van je horen!

Vind jij deze recreatie van de Lagoon Lock-Up te gek en ga je de instructies downloaden om hem te bouwen? Zou jij het waarderen dat we vaker een creatie van Jean-Marie delen? Laat jouw mening achter in een reactie hieronder of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?