De samenwerking tussen LEGO en Nintendo heeft de nodige sets voortgebracht. Er zou in theorie meer mogelijk zijn met deze samenwerking. Zelda, een Mario Minifigures serie of zelfs Mariokart. Of dit er ooit van gaat komen is niet duidelijk. Waar LEGO niet in voorziet, weten de fans vaak ene oplossing te bedenken. Zoals deze Mariokart MOc van Jan van Laar.


LEGO Mariokart Mario's kart

De dochters van Jan van Laar zijn verzot op Mariokart. Reden voor Jan om zelf een MOC te bouwen van de kart van Mario. Van deze MOC heeft hij gratis de instructies ter beschikking gesteld. Met de instrcuties kun je twee voertuigen maken. De kart van Mario en die van Luigi. De bouwwerken bestaan uit 111 onderdelen en zijn dankzij de instructies makkelijk na te bouwen. De rode en groen Slope met M en L initiaal zijn custom en dien je er bij te bedenken of zelf aan te brengen. Voor de wielen had Jan eerst een andere oplossing, maar de velgen bestaan niet in de goudgele kleur. Daarom is gekozen voor de oplossing die je ziet op de foto’s. Zie je het zitten om deze karts na te bouwen, dan kun je hier de gratis LEGO Mariokart Mario’s Kart bouwinstructies vinden. Pas de kleuren aan voor wat variatie. De onderdelenlijst van de MOC kun je hier vinden.

LEGO Mariokart Mario's kart


Laat van je horen!

Vind jij deze LEGO Mario’s Kart geslaagd en ga jij proberen deze MOC na te bouwen? We zijn ook benieuwd of jij graag ziet dat LEGO ook een officiële LEGO Mariokart lijn uit gaat brengen. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?